2013. december 4., szerda

Teljes véleményem a shipperek háborújáról!

Most más témával jelentkezem, mégis kapcsolódik Louishoz (ha már róla szól a blog). Bizonyára ti is shippeltek valamit, Larry-t vagy Elounor-t, ha meg nem, akkor jól teszitek. Én sem shippelem egyiket sem és tudjátok miért? Hát mert egyik sem igazi szerelem, én szerintem mindkettő csak barátság. Mindjárt leírom, hogy miért és hogy alakult ki ez az egész. Most biztos azt gondoljátok, hogy fölösleges elolvasni, mert úgy is "tudjátok", akkor rosszul teszitek, mert amit leírok, arra még senki sem gondolt eddig, lehet eszébe sem jutott. Akinek meg igen, az még tud gondolkodni.
Először is a gyengébbek kedvéért:

Kik a Larry shipperek? 
-Ők azok, akik Louis és Harry szerelmében hisznek, szerintük több van közöttük, mint barátság. Úgy vannak vele, hogy Eleanort a modest csak felbérelte, hogy játssza el Louis barátnőjét, erről szerződése is van. Ez mind arra kellett, hogy titkolják Larry-t, ne tudódjon ki. Az Elounor shippereket elvakult naiv kislányoknak tartják. Harry és Louis azért nem mutatkozik együtt a kamera előtt, illetve azért nem mennek már egymáshoz, mert a modest ezt nem engedik nekik, de Larry persze még van.

Kik az Elounor shipperek?
Akik szerint Louis és Eleanor szerelme valós. Ők úgy gondolják, hogy a Larry shipperek tették tönkre Louis és Harry barátságát. A Larry shippereket nem tartják directonereknek, mert mindent tönkretesznek és elmebetegek.

A legtöbb Larry shipper utálja Eleanort, egy élősködő szajhának tartják.

Fussátok át a Larry-t bizonyító blogot illetve a Larry-t tagadó blogot. Az utóbbit egy Elounor shipper írta, amiben azt is akarja bizonyítani, hogy ez valós szerelem.
Van még a Larry-t tagadó blog cáfolása. Ez is Larry-t akarja bizonyítani, közben meg cáfolja, amit az Elounor blog ír.
Olvassátok el és egyiknek se dőljetek be teljesen, de azt kell, hogy mondjam mindkettőben vannak igazságok, de ennél nagyobb marhaságok is, amiken csak röhögtem.

Akkor most elmondom a véleményem.

Gondolom többen is észrevettétek már, hogy igazából 2013-ban fajultak el ezek a shipperes viták. Nem mondom azt, hogy régebben nem voltak Larry shipperek, de nem volt ilyen szembetűnő. Nyilván már 2012 végén is észre lehetett venni, de ez nem az egyik napról a másikra fajul el. 
Érdekes, megkérdeztem egy Larry-s csoportban, hogy ki mióta Larry shipper és mi miatt. A legtöbbjük azt írta, hogy bár elég régóta directonerek, de Larry shipperek csak pár hónapja, előtte a barátságukban hittek.
Utána néztem gugliban is, a legtöbb Larry-s téma 2013-ban íródott, azonban már 2012-ben is szóba jött, de ott egész más volt, érezhető volt, hogy ott még nem voltak elfajulva a dolgok. Illetve egy forumon nyílt egy olyan téma, ahol azt írják, hogy Harry bevallotta, hogy meleg. Visszakerestem, 2012 elején nyitották meg és érdekes, erről nem nyílt vita, csak viccnek lett felfogva, hogy ők sokat hülyéskednek, meg ilyenek. Most nem linkelnék, aki nem hiszi el, az majd ír egy komit és a kedvéért újból visszakeresem.

De akkor miért lett elfajulva illetve hogyan fajult el?
A Larry-ek előszeretettel használják azt a szót, hogy modest, most viszont én is használnám, de ellent mondok a shippereknek. Eleanor két éve került a képbe, még nyoma sem volt az elfajulásnak. Larry shipperek, most hozzátok beszélek, válaszoljatok, illetve magyarázzatok meg nekem egy pár kérdést/észrevételt. Minek kellett Eleanor, ha még akkor nem voltak a shipperes viták? Tudom, szerintetek azért, hogy fedjék Larry-t. De Nem tűnt fel nektek, hogy akkor még bőven hülyéskedtek egymással, és még 2012-ben is. CSAK 2013 ÓTA KERÜLIK EGYMÁST!!!! Pontosan én sem tudom, hogy már előtte fajult el a dolog, de szerintem igen. Itt egy Larry Stylinsonos kérdés. Februárban került ki, tehát már akkor történt valami. Sokak szerint azért, mert Harry és Taylor összejöttek. Vajon tényleg ez okozta az elfajulást? Lehet benne valami, de nem teljesen ez, itt több dolognak össze kellett jönni. Lehet, hogy külföldön már 2012-ben elfajult, ezt nem tudom (valószínű, mert minden csak hónapokkal később ér el hozzánk.)
Tehát Louist 2011-ben hozta össze a modest Eleanorral, ahogy ti állítjátok. Ha így lenne, akkor az nem jut eszetekbe, hogy már olyankor be lett volna tiltva Larry, hogy már akkor kerülték volna egymást? Csak gondolkozzatok el rajta és nem kérek terelős kommenteket, mert egyszerűen nincs logika az elméletetekben. A hülyeséget shippelitek. Az Elounor shipperek naiv idióták, na de ti sem vagytok náluk jobbak, sőt.
Pont, hogy ti nyelitek be a legjobban a modest húzásait, trükkjeit, teljesen manipulálva vagytok. Az Elounor shipperek a hülye pletykákat nyelik be, ti pedig a modest trükkjeit és még ti modest-eztek állandóan. Lehet támadni, nem érdekel.
Elismerem én is Larry shipper voltam augusztus óta (előtte semmilyen shipper) ez körülbelül november elejéig tartott. Na majd erre később visszatérek.

Térjünk rá az Elounor ps képekre, amik Eleanor instagramján és twitterén találhatóak meg. Abban egyetértek veletek, hogy nem Harry mutatta be őket, hanem a modest egy ismerőse. Valószínűleg Eleanor a modest ismerőse, de Louist semmire sem kényszerítették és semmilyen szerződés nincs! Na majd ezt később. 
Még egy kérdés? Ha tényleg úgy lenne, hogy takarni akarják Larry-t, akkor mi a fenének tesznek fel Eleanor nevében ps képeket, amik ráadásul annyira amatőrek. Hogy még jobban lebukjanak? Akkor már nem lett volna egyszerűbb, ha egymás mellé állítják őket? Nyilván van benne trükk. Most komolyan elhiszitek, hogy egy profi menedzsment ennyit hibázik és ilyen bénák? Hibázhatnak ők is, de nem ennyit! És nem ilyen eszetlenül, mert ez tényleg eszetlen dolog lenne. Nem az, csupán csak manipuláció, mert tudják, hogy a Larry-sek kiszúrják és akkor elindul egy újabb téma. A modest célja, hogy szítsa a vitát, most biztos megkérdezitek, hogy mi értelme lenne, hogy a fandom két részre oszlik el és folyton veszekednek, ez nem tesz jót a bandának, sőt meg is szűnhet. HÜLYESÉG!!!! Nem fog ezért megszűnni, a modest tudja mit csinál, higgyétek el, nem fog ez örökre tartani. Most ezzel tudják fent tartani az érdeklődést, most ez a téma, van miről beszélni. És ez nem csak itt megy így, hanem más előadóknál is, amiről nem biztos, hogy tudtok, mert ugye az a rajongókra tartozik, ott is vannak viták, témák, csak épp más. Voltam glambert is, ott is voltak ilyenek, jó mondjuk nem feltétlen a fandom ketté oszlása, igaz, ez 2010-ben volt, Adam a karrierje elején állt még, a cél az volt, hogy eladják őt minél jobban, minél több helyre. Volt egy botrányos imidzse, volt miről beszélni a médiában, illetve a rajongók körében is. Na ebbe most nem megyek bele, nem akarok eltérni a témától.
Egy ismerősöm szokta mondani: "Az érdeklődést fent kell tartani". IGAZA VAN!!!!
A modestet nem érdekli, hogy e miatt most szenved-e valaki, tehát ne gyertek ezzel, Louist meg különösen leszarják, Harry viccnek fogja fel az egészet, le se szarja a Larry témát, csak röhög rajta. A kivételezés is megy, de ezt úgy is tudjátok.

A másik kérdésem az lenne, hogy honnan a fenéből veszitek azt, hogy Louis pánszex. (Gyengébbek kedvéért a pánszexuális jelentése). Csak, mert valaki elterjesztette és bedőltök neki? Hát gratulálok a hiszékenységeteknek. Oké, azt értem, hogy Harry biszex, ezzel én is egyetértek, meg hát ő ad is erre jeleket, legszívesebben felvállalná, magában meg már főleg feldolgozta és elfogadta ilyennek magát. Itt Louisszal vannak a gondok, ez az egész is azért van. Térjünk rá a bemutatásaira. Ez az a kép. Ja és van még egy: Ez.
Volt még egy eset még nyáron, hogy azt hiszem az autóban ültek, Eleanor vele volt. Nos nem tudom már, hogy a Larry-sek vagy egy paparazzi, de lényegtelen, inkább az a fontos, hogy shipperes dumát nyomtak le, még hozzá azt, hogy "csókold csak meg a kamu barátnődet!" Erre Louis iszonyatosan begurult, bemutatott az illetőnek, Eleanornak kellett lefognia. Erről volt videó is, nyáron láttam, de most a fene se fogja visszakeresni, aki tudja, az rendben van, aki meg nem hiszi el, így járt. Ja és lehet terelni, hogy a két képen csak viccből mutatott be, érdekes, ha tényleg úgy lenne, akkor nem ilyen fejet vágna. Na mindegy. Még nem mondtam el, hogy a koncerten miért mutatott be. Az első képet tudom csak, a másodiknak nem ismerem a történetét, de az is valami shipperes dolog. Mert egyszer és nem is kétszer volt már ilyen. A Larry táblásat ismerem, a teljes igazságot senki sem tudja, csak amiket terjesztenek egyesek. Az Elounor shipperek szerint Larry miatt húzta fel így magát, sőt azt a lányt ki dobták a koncertről. A Larry shipperek szerint nem a shippernek mutatott be. De akkor kinek? Mondjátok már meg! Sőt még az autós esetnél is tereltetek, hogy nem a shippereknek. Erről megkérdeztem egy Larry shippert, aki azt írta, hogy a sok elvetemült picsának, akik miatt nem tudott arrébb menni. Most komolyan ilyen bunkó tapló parasztnak állítod be? És Louis a kedvenced, én tudom! Azért a kedvencedről ne állíts ilyeneket, csak azért, hogy tereljél! Sőt ezt még te magad is elhiszed! A legtöbb Larry shipper nem tudta megmondani, hogy kinek és miért mutatott be nem is egyszer. Nyissátok csak fel a szemeteket, a Larry shippereknek mutatott be, mert felhozták a Larry témát. Sőt ha annyira szeretné a Larry témát, akkor nem így reagálna rá. Aztán jön az a duma, hogy ha nem lenne titkolni valója, akkor nem így reagálni. Oké, ezzel veletek értek egyet, hogy VAN TITKOLNI VALÓJA! De nem Larry az, hanem az, hogy meleg. És most figyeljenek az Elounor shipperek is. Én azt mondom, hogy meleg, csak nézzetek rá. NEM PÁNSZEX, AZ CSAK A TI BAROMSÁGOTOK! Nyáron láttam egy interjút, ahol tényleg nagyon melegesen viselkedett, azok a mozdulatok, a hajrázosok stb. De más interjúban is lejön, csak nézzétek meg. 
Ja és ezt a gifet meg ezt is nézzétek meg. Nem, nem az alsó gatyáját igazítja és nem is vakarózik, hanem simogatja, úgy hogy észre sem veszi magát. Ezt most az Elounor shipperektől kérdezem. Szerintetek egy heteró férfi ilyet csinál? Na most megint képekkel jövök.
Louis furán néz Liamre illetve Louis közeledik Liamhez. A kutya észre sem veszi, mert Liam van ott és nem Harry! Liam annyival elintézi, hogy egy kicsit arrébb löki és ennyi. Ezt egy videóban láttam, pont ez a jelenet volt, tehát aki látta az jól járt, aki meg nem és nem hiszi el akkor az így járt. Nem fogom visszakeresni, ez is nyáron volt. Zayn-re is nézett időnként furán, illetve hozzá is behajolt, ezt is videóban láttam. Egyedül talán Niallel nem tette, de ez most nem lényeg. Ilyeneket észre sem vesztek. 
Még valami, nézzétek meg ezt is. Egy heteró ilyet nem csinál!
Rátérek a lényegre, arra, hogy Louis nem képes még talán magának se bevallani, hogy meleg, ezért reagál így ahogy. Harry miért nem csinálja, pedig a Larry-sek szerint neki is van takargatni valója. MERT Ő ELFOGADTA MAGÁT ÉS ŐT NEM ZAVARJA ANNYIRA, HOGY LEMELEGEZIK (mivel ő bi és nem meleg).
Visszatérve a bemutatásra, egy másik Larry shipper elkezdi, hogy mert a modest megparancsolta neki, hogy mutasson be. Kérdeztem tőle, hogy azt miért nem, hogy álljon be Eleanor mellé egy kép kedvéért? Minek kell akkor ps-ezni? Nem tudott válaszolni. Indokoljátok meg, hogy Louis miért pánszex és miért nem meleg? Ezt a pánszex szót is tőletek hallottam először és szerintem sokan vannak így ezzel. A Larry-t tagadó blogon a legnagyobb marhaság az volt, amikor jellemezte a melegeket, miszerint nekik nem nő annyi szőrük, illetve megindul a mell növekedése, nőiesebb hang stb. Meg hogy ő látott valahol egy meleget. Kérlek, ne röhögtesd ki magad! Vannak olyan melegek, akikről meg nem mondod, hogy az, vannak akik egy kicsit lányosabbak. Persze olyan heteróban is lehet, de ha megfigyeled a mozdulatokat, viselkedést, akkor meg tudod állapítani. Elounor shipperek, nektek is megy a terelés, ahogy elnézem. Először is aki azt a blogot írta, az bizonyára süket, vagy csak nem hallotta Louis hangját. Akkor gyorsan kapcsold be, mert az énekhangja és a beszédhangja is nőiesebb, magasabb és vékonyabb, mint a többieké. Aki nem directoner, az is ezer közül felismerné ha azt mondod neki, találja ki melyik Louis hangja. Az Anti Larry blogot cáfoló blog ezt is megcáfolta, miszerint Nickről (Harry barátjától) tettek be képeket. Ne kelljen most elemeznem, nézzétek meg. Ja és szerintetek hány melegnek volt már felesége és gyerekei? Rengetegnek és még most is, csak mert nem merik maguknak is bevallani? Sőt volt már olyan, aki csak harminc évesen jött rá, és elhagyta a feleségét, gyerekeit egy férfi miatt, amit nem is bánt meg, mert így sokkal boldogabb lett. Tévhit az, amikor azt melegezik le, akiknek nincs barátnőjük. BAROMSÁG!!! Leginkább ott kell keresni, akinek van barátnője (és azért, hogy elterelje). Elounor shipperek jönnek azzal, hogy hogy lenne már meleg, hisz barátnője van. Remélem a ti szemeteket is felnyitom. Ha megnézitek a képeket, itt a Larry-sekkel értek egyet, mint ha két testvér lenne (a normálisabbak állítják ezt). A betegebbek szerint Louis és Eleanor nem bírják egymást elviselni. Ismerve Louist szerintetek kibírta volna egy olyan emberrel két évig? Én úgy gondolom, hogy Louis még az elején próbált beleszeretni Eleanorba, de nem ment neki. Eleanor meg hát ő nem szereti Louist, bár az elején nem tudom hogy volt vele. Van igazság abban, hogy kihasználja Louist. Rendes lánynak tűnik első látásra, de ha jobban megnézi az ember, valami van benne. Én ezt éreztem vele kapcsolatban, amikor először láttam. Louist senki nem kényszerítette semmire, ha így lett volna, akkor az feltűnt volna, mivel ő olyan, hogy ha van valami baja, azonnal észre lehet venni rajta. Na szóval ezen a forumon még szeptemberben folytattam egy érdekes beszélgetést, hogy Louis meleg. (Az ír manó vagyok) Ha egyet visszatekertek, ott kezdődik el valahol fent. Akkor még Larry shipper voltam. A megérzéseimről majd később írok.

Egy másik téma, ami a Larry shippereket érinti, mivel ez nekik szól. Ugye ti azt valljátok, hogy Eleanorból kettő van, sőt vannak olyanok is, akik szerint három is van belőle. Csak mert az egyik képen egy kicsivel magasabb, mint Louis, a másikon meg alacsonyabb, de nem sok különbséggel. És laposban van mindenhol. Oké, ezt eddig értem, én is megnéztem, és hát az attól függ melyikük áll közelebb (mivel nincs köztük magasságbeli különbség, lehet ugyanakkorák, vagy az egyik egy egészen picivel a másiknál). Ennyi eszetek sincs, csak dől belőletek a sok hülyeség!. Szerintetek Tina van bejelentkezve az egyetemre, Eleanor meg csak lóg. Ha valóban Larry fedés lenne, ahogy állítjátok, akkor a modest lenne olyan hülye, hogy két, esetleg három lányt állít Louis mellé? Ugyan már, ennyire nem hülyék. Nincs Eleanorból kettő, se három, csak egy van! Ezt a lányt nézitek ti Tinának. Közben meg egyszer sem volt Louis mellett, csak ti bebeszélitek magatoknak, illetve mivel ez már egy elterjedt téma, benyelitek egyszerűen. Ja meg a tetkós ügy, hogy egyszer ott van, egyszer nem. A szerencsétlen Larrys blogon betettek egy régebbi képet, ahol még nem volt meg neki. Hát grat! Meg olyat, ami baromira el van kenődve (mármint szar minőségű kép), ahonnan nem lehet kivenni, hogy ott van vagy nincs, mert egy kis méretű tetkóról van szó. Meg az orra, kár, hogy oda is ps képeket tettetek be, ennyire naivak már nem lehettek. Illetve olyat is láttam, ahol semmi különbség nincs, mégis be van karikázva. És az a legviccesebb, hogy Cristina, illetve Gretchen Caldernek is van twitterre. Most ezt komolyan elhiszitek, hogy attól, hogy van profiljuk (biztos valami Larry shipper, esetleg maga a modest hozta létre, hogy ti erről is beszéljetek), még léteznek?

Közös tetkók. Már bocs, de ez szerintetek a szerelmet bizonyítja? Nagyon el vagytok varázsolva, térjetek vissza a földre, kérem! A barátoknak is lehet ugyanúgy közös tetkójuk. Meg a másik, olyan képeket tettetek be, ami szerintetek szerelem. Pont, hogy azok semmi ilyesmit nem bizonyítanak, a másik, hogy a fele ps. 

Jönnek a tweetek, annyi ilyet betesznek a Larry shipperek, az Elounor shipperek szerint ps, erre a Larry-sek, jaj, hát mert a modest törölte. Közben meg utána sem néztetek. Elismerem, én sem, de egy Larry-s blogon három ilyet fel tudott mutatni. És a többi? Azt miért nem linkeled? Ja, hogy a modest kitörölte, így már értem! (remélem érzitek az iróniát)
https://twitter.com/Louis_Tomlinson/status/86132736212996096
https://twitter.com/Harry_Styles/status/86134060291854336
https://twitter.com/Harry_Styles/status/132898360578424833

"Louis: Hiányzol te kicsi süti
 Harry: Te is, édes pofi
 Louis: Érezd magad jól édes pofi. Később találkozunk otthon!"

Már bocs, de ez sem bizonyítja a szerelmet szerintem. Oké, elismerem és tudom is, hogy több volt köztük, mint barátság, de nem szerelem! Vissza térve a twitterre, azzal megint egyetértek veletek, hogy a modest belenyúl a fiókjukba. Na, de melyik előadónak nem nyúl bele a menedzsment? Szerintem mindenkinek! Ennyit erről!
Ja és itt ez a tweet

"Rajongó: Vicces, hogy bármi történik, nem utasítják el Larry-t!
 Louis: Akkor mit szólsz ehhez? Larry a legnagyobb szar, amit valaha is hallottam! Boldog  vagyok, miért nem fogadjátok el?"

Még megjegyezte, hogy a csaj tweetjében nem volt megjelölve Louis, így rá kellett keresnie a Larry kifejezésre. Az elképzelhetetlen, hogy Louis keresett rá? Gondoljatok bele, van valami idegesít titeket, mégis rákerestek, mert azért érdekel miket írogatnak rólad? Főleg Louis esetében, aki nem vallja be magának se, hogy meleg. 
Ja meg, ez a nagy és kis betű dolog. Szerintetek Louis mindig kisbetűvel írja ki a dolgokat, és a modest kezdi a mondatokat csupa naggyal. Ha ez igaz lenne, akkor valószínűleg hogy ha a modest kiír valamit a nevében, ugyanúgy írja, ahogy ő szokta, főleg azok után, hogy annyiszor lett ez említve. Az lehetséges, hogy mivel nektek sincs szabály a kiírásotokra, így neki sincs. Ahogy jön, úgy írja, én se szoktam mindig odafigyelni, hogy nagy betű vagy kisbetű, ha kiírok valamit! Ahogy jön!
Ezt mutattam is egy Larry shippernek, erre bemondja, hogy Louis nem beszél így a rajongókkal. Á nem, csak épp bemutat, ha valaki felhozza a Larry témát. Többen is elismerik, hogy Louisnak van egy bunkó stílusa, na de ennyi! Aki ezért kevésbé szereti, az így járt, még mindig jobb, mintha nyalna, kétszínűsködne meg jó pofizna a semmire, na de ez más téma, erről majd legközelebb.
A tweetre visszatérve, 2012. szeptemberi a kép szerint. Erről beszéltem, már akkor is jelen volt ez, lehet külföldön már akkor nagy téma volt, hozzánk csak később ért el. 

Dalszövegek következnek, oké értem, hogy ők is írtak dalokat, na de ebben is kurva nagy beleszólása van a modestnek. A mostani albumról is láttam, hogy egy Larry shipper ezt tette ki. Oda írta felé, hogy Larry-t érez. Oké, na de miből gondolják, hogy róluk van szó? Van bizonyítékod rá? NINCS! Akkor maradj csöndben és ne írj ki baromságot, de legalább azt elismerted, hogy CSAK érzed! Lehetséges, hogy a modest is közbeszólt erre, hogy legyen egy ilyen szöveg benne, hogy aztán a Larry-sek megszólaljanak. Így is lett!  Komolyan, ha takarni akarnák, akkor valószínűleg ilyen sem lenne benne. Na meg sokszor olvastam, hogy Harry a "her" helyett "him"-et énekelt, majd Louisra nézett. 
Mint már mondtam, valóban több volt mint barátság, de nem szerelem. Esetleg egy kisebb flört. Lehetséges, hogy Harry kezdeni akart Louisszal? Nem kizárt! Biztosat nem mondok, mert bármi lehet. Az viszont biztos, hogy Louis nem akarja bevallani, hogy meleg, még magának sem! Erről már írtam. Akkor meg hogyan is adhatta magát oda Harry-nek? Sehogy. Ennyit a nagy Larry szerelemről!

Ezt nem hagyhatom ki, ismét az előbb említett Larry shipper (remélem olvassa és magára ismer, nevet nem írok ki). Ez viszonylag új kép (november 18). Katt ide a képért! Odaírja felé, hogy Louis feje Harry kezén van. Húha, nem mondod? Akkor már szerelmesek is, mert oda tette véletlenül a fejét! 

2011-es LEEDS Fesztivál. Együtt mentek el, és? Nincs mit hozzáfűzni, aki szerint ez a szerelem jele, hogy oda közösen mentek el, az jó nagy hülye, már bocs.

Visszatérek az Elounor ps képekre. Elounor shipperek ez leginkább nektek szól. Átnéztem Eleanor instagramját és twitterét. Íme: 
https://twitter.com/EleanorJCalder
http://instagram.com/eleanorj92
Nézzétek meg a képeit, egy pár ps befigyel azért. Érdekes, hogy az ilyen képek csak Eleanor profilján találhatóak meg. A modest az övébe is belenyúl, tehát azért következtettem arra, hogy a modest egy ismerőse és ő általa ismeri Louist és fordítva. Louis profilján nincsenek fent ps képek Eleanorral, ez elég érdekes, pedig a modest oda is belenyúl. Nektek is el kell ismernetek, hogy ott valami bűzlik. Azt tudnotok kell, hogy így hülyítik a Larry-seket, az amatőr béna ps képekkel. Akkor jön a kérdés, hogy Louis profilján miért nincs ilyen? Hát mivel nagyon idegesítő őt ez, ezért nem lehet vele mit kezdeni, mert úgy is csak törölné, ezért egyszerűbb volt Eleanorral megbeszélni a dolgot. Itt mutatkozik ki a pénzéhsége talán, vagy csak leszarja az egészet, hát legyen. Mondjuk neki se eshet jól, hogy folyton lekurvázzák, de lehet, hogy úgy van vele, hogy megéri a pénzért és a hírnévért. Sokak szerint utálja Louist, én meg ezt nem hiszem, gondolom a barátjának tartja, viszont tény, hogy itt más is van. Egy kicsit talán kihasználja Louist, de az is lehet, hogy egyszerűen megunta ezt az egészet és magát Louist is, de az elején nem valószínű, hogy így volt. Mindegy, ez most lényegtelen. Ja és amint látjátok már tavaly nyáron is felkerült egy ps, méghozzá ahol Louisnak Justin Bieber teste van. Ez még csak a kezdet volt.

A másik téma, Louis nagypapája (nem vér szerinti), Keith Tomlinson. Rengeteget panaszkodnak rá a Larry shipperek, itt éred el a profilját.
https://twitter.com/iankeithtom
Nem, itt sincsenek ps képek, ne keresd, de ha nem hiszed, akkor felőlem nézd meg, nekem mindegy. (Én már megnéztem, na). AHOL A KERTBEN ÜLNEK AZ NEM PS!!!!
Mondok szituációkat, láttam tweeteket is, de meg nem keresem most. Volt, hogy egy Larry shipper, aki megkérdezte tőle, hogy szereti-e a Larry shippereket, erre Keith egy határozott nemmel válaszolt. Egy ismerősöm is beszélt vele, ő arra panaszkodott, hogy Eleanorról áradozott, majd mutatott egy képet, ahol egy másik rajongó beszélt vele privátban, ott azt írja Keith, hogy Louis és Eleanor nem szeretik egymást. Aztán az idiótának eszébe se jutott, hogy az ps, bizonyára az a forma is egy Larry shipper volt, akitől származott az a kép. A shipperek szerint ő is a modest befolyása alatt áll. Ekkora hülyeséget már nem azért, mi köze lenne a modesthez? Úristen! Honnan tudjátok, hogy milyen kapcsolatban van Eleanorral? Lehet nagyon kedveli a lányt, ehhez meg mi közötök? Nem bírjátok feldolgozni, hogy se Louis és a családja sem utálják Eleanort? Fáj nektek, mi? Sőt, azt el tudom képzelni, hogy Louis családja nem tudja, hogy Louis meleg, vagy csak nem akarják észrevenni, azt is, hogy a nagypapa homofób, így persze, hogy Louis nem meri bevallani. Ha már itt tartunk, akkor próbál/próbált beleszeretni Eleanorba (lehet már volt). 

Másik téma, hogy a fandom 80 %-a Larry shipper. A kis Larry shipper betette ezt a képet, mert szerinte ez bizonyíték arra. Sőt oda is írta, hogy az illető nem Larry shipper, még csak nem is directoner és azt mondta, hogy 80%-ban vannak a Larry shipperek. Mert ha ő azt mondja, akkor nektek el kell azt hinni? Mégis honnan tudná? Be is linkelt egy oldalt, amit nem ad be, mivel tele van vírussal. Attól, hogy egy oldalra annyian vannak regisztrálva, ez még nem jelent semmit. Ébresztő!!!
És ha igaz is lenne, az megint csak elszomorító, mert ennyi manipulálható hiszékeny ember van a fandomban. 

A következő, amikor Párizsba mentek és ott hagytak egy lakatot. Ezen egy H és egy L betű található, illetve az évszám, 2012. Annyira biztosak benne, hogy Harry és Louis-é, pedig közel sem biztos. Attól, hogy pont egy H meg egy L betű van rajta, még semmit sem bizonyít. Ennyire ti se lehettek hülyék.

Az Elounorosok kezdik állandóan a vitát. Most ez komoly? Miért kell mindent rájuk fogni. Nem védeni akarom őket, mert egyikhez sem tartozom, de én úgy tudom, hogy egy veszekedéshez két fél kell. A Larry-sek is ugyanúgy elkezdik, sőt mondok egy példát. Van ez a cikk, amit már elleptek a shipperek. Ha visszaolvastok, láthatjátok, hogy egy Larry-s kezdte el az egészet, úgy hogy semmi köze nem volt Larry-hez, csak egyszerűen fájdalmat érzett, hogy Eleanor is szerepel benne.

Összességében annyi, hogy mindennek van alapja, ennek is, és bizonyára tudja mindenki, hogy az elejétől fogva voltak Larry shipperek, mielőtt valaki félreértené, hogy nem tudok semmit. Csak az észrevételeimet írtam le. 
Akkor beszélek egy kicsit a megérzéseimről, amik 99%-ban jók, és nem azért mondom, hogy most meggyőzzelek titeket, vagy hogy elhiggyétek, amit írtam, hanem a tapasztalat miatt. Mondok egy példát, foglalkoztam körülbelül egy éve egy olasz focistával, ő volt a kedvencem, de elég szar játékos volt és sokan utálták. Hát eléggé álszent volt, tavaly történt az, amikor kikerült a kezdőből és érdekes módon azokat a játékosokat dicsérte, akik az ő posztján játszottak, vagyis miattuk került a padra. Kicsit se furcsa, mi. De én olyan idióta voltam, hogy elhittem milyen segítőkész és jó szívű. Most jön a lényeg, miszerint elég sokszor meginogtam benne, rengetegszer gondoltam arra, hogy mi van ha csak azért csinálja, hogy benyaljon, jó színben tűnjön fel. Mert azért az tény, hogy a nagy sztárokra akaszkodott rá, ha valaki gólt rúgott, ő volt az első, aki az illető nyakába ugorjon, hogy benne legyen a kamerában. Lényeg, hogy meginogtam benne, de elhessegettem ezeket a gondolatokat, sőt tavaly nyáron Balatonon egy ember is ugyanazt mondta róla első ránézésre, hogy egy nagyképű nyalis majom, úgy hogy nem is ismerte. Ekkor elgondolkoztam rajta, mert azért tudtam, hogy van igazság abban, amit mond, de mégsem akartam elhinni. Csak később jöttem rá és arra is, hogyan lehettem ilyen hülye. Még képes voltam sajnálni is. Azóta tanultam belőle, hogy azért maradjak a földön, ha van egy kedvencem. Most már így vagyok vele, nem sajnálok már senkit sem. 
Szégyenlem magam, hogy pár hónapig Larry shipper voltam, úristen, hogy voltam erre képes, ma már csak röhögök rajta. Mondjuk tagadni fölösleges lenne, mert ez az igazság, tehát ha valaki kérdezi, megmondom neki. De azóta már rájöttem. Sőt bevallom elég sokszor meginogtam, és mielőtt félreértenétek senki sem beszélt le róla, csak úgy magamtól történt. Sokszor meg fordult a fejemben, mi van, ha ez nem is így van, hanem egy nagy baromság, ami már el van túlozva. Tudtam, hogy el van túlozva nem is kicsit. Mondjuk elfogult shipper sosem voltam, Eleanort sosem fikáztam, nekem mindig is közömbös volt, a ps képekre nem vertem a nyálam, ahogy a legtöbb shipper. (Mert azért valljuk be, hogy a Larry képek 80% nagy ps, sőt elég durva képekkel is találkozni). Azokat sosem támogattam, mert tudtam, hogy nem igazi. Viszont abban sosem inogtam meg, hogy Louis meleg (és nem pánszex, kedveseim), és Harry biszex. Ebben olyan biztos voltam, sosem jutott az eszembe, hogy mi van, ha nem azok. Mikor shipper voltam, akkor sem vallottam, hogy Louis pánszex lenne. Itt van egy részletes leírás a pánszexualitásról. Olvassátok el! Mi bizonyítja, illetve miben utalható arra, hogy Louis pánszex lenne? SEMMI!!!
Na szóval így a végére megkérdeztem erről a Larry shippereket, hogy miből gondolják, hogy az. Olyan nevetséges választ kaptam, hogy ezen ti is fejeteket fogjátok majd. Már ha tényleg normális és nem egy kis vak shipper. Elkezdi, hogy Louis igazából a lányokhoz vonzódik, és beleszeretett Harry-be, ezért pánszex. Ennél nagyobb baromságot még nem hallottam, komolyan. Már nem tudott mit mondani erre, ezért inkább égeti magát, hogy ilyen hülyeségeket hord össze. Remélem olvassa az illető és magára ismer. Ha a lányokat szereti, akkor HETERÓ!!!! Te idióta! Ha meg PÁNSZEX, akkor NEM CSAK a lányokhoz vonzódik. Látom, az eszed a helyén van. És ismétlem, hány melegnek volt már barátnője, sőt családja? Csak ti olyan szűk agyúak vagytok, hogy ez eszetekbe se jutott, sőt elhiszitek a sok baromságot, amit hallotok, olvastok. "Azért nem lehet meleg, mert barátnője volt az x-factor előtt" -Vallják a kis hülye shipperek. ÉS??? Hogy mikor jön rá, az ember függő, valaki csak harminc évesen (mert ugye próbálja elfojtani), valaki mér tizenévesen és az hamarosan megbékél magával, Nem kezdem elölről, már írtam erről. Van ez a cikk. Jó, mondjuk ez semmire sem alap, nehogy komolyan vegyétek, ez még nem jelent semmit. Benne van ugye az N Sync is, na ott az említett tag meleg és ugye amikor a csúcson voltak, a tesóim oda voltak érte, én kicsi voltam akkor, de azt a tagot az öcsémmel egyszerűen csak "Lány"-nak hívtuk. Persze így gyerekként nem fogtuk fel, de most azt mondom, hogy rajta nagyon is látszott, le sem tagadhatta volna. (Később ki is derült róla). Van más oka, amiért belinkeltem, bár itt nem írnak olyasmiről. Na szóval egy másik Larry shippernek elmondtam a nézeteimet, erre elkezdi, hogy őt nem fogom meggyőzni az biztos. Az indoka az volt, hogy létezik Larry, mivel állítólag volt egy szintén fiú banda, ahol összeboronáltak két tagot, és később kiderült valóban együtt voltak. Volt ilyen egyáltalán? Ha volt is, akkor ez ad okot Larry-re? Úristen, ezt ő sem gondolhatja komolyan. Szerinte minden úgy történik itt is, mint ott? Úgy beszél, mintha ez meg lenne írva. Ennyire ne legyen már belebetegedve Larry-be. Remélem magára ismer. 

Még nem ejtettem szót az Anti Eleanor facebook oldalról. Bizonyára sokan tudjátok miről beszélek. Volt "szerencsém" beszélni a főadminnal hónapokon keresztül. Nagyon betegesen utálja Eleanort, ha géphez ül, mást sem csinál, csak vele foglalkozik, róla beszél stb. Pedig nem is Larry shipper. Mindenben a rosszat keresi (ahogy admin társai is, köztük akad egy Larry shipper is). Ha valamiben rosszat lát, mindenért Eleanort okolja. Egyik nap kiírta, hogy Louis ezen a képen olyan, mint egy lecsúszott drogos. Már bocs, kedves adminka, de egy lecsúszott drogos nem így néz ki. Csak épp kissé csöves jellegű az a kabátja, a haja szanaszét áll, és nem borotválkozott. Nyisd ki a szemed! A lényeg abban, hogy ebben is Eleanort okolja, hogy miatta ilyen, mivel amikor ő még nem volt a képben, Louis más volt. Meg mellette bedilizik. Most normális, hogy ilyeneket ír ki.
Biztos, hogy nem Eleanor miatt ilyen, meg ez a kép meg pont, hogy nem rossz róla. Tudom vannak rosszabb képei is, de csak bizonyos napokon szokott olyan lenni. Nem is úgy mondanám, hogy lecsúszott drogos, hanem legfeljebb fáradt, álmos stb. Ha drogos lenne, akkor azt észre lehetne venni rajta. A könyvdedikálásról képek, itt találhatóak meg. Azért linkeltem be, hogy nézzétek meg a haját, mert mindjárt erről is írni fogok. 
Nézzétek még meg ezt a képet meg ezt a képet. Itt már jobban le van pukkanva, de ha megnézed a könyvdedikálós képeket, akkor láthatod, hogy azon a napon rossz passzban volt, vagy tudjam is én. 
Tehát ezen a napon, november 18-án volt először ilyen haja. Persze a Larry-s oldalak azonnal kitették, hogy Harry-s haja van Louisnak és mindenki erre élvezkedett. hú olyan a haja, ezért szerelmesek. Ez sem lehetett véletlen, tehát ha észrevettétek csak akkor van ilyen haja, mikor megmondják mit vegyenek fel, valamilyen eseményen, fellépésen stb. Amikor önállóan dönti el mit vegyen fel, illetve amikor az utcán van, akkor nincs ilyen haja. Arra akarok kilyukadni, hogy direkt ilyen hajat csináltak neki, nem volt más választása, hogy hergeljék a Larry shippereket. Most ha tényleg igaz lenne, amit ti állítotok, akkor ilyen hajat csinálnak neki, ha akarná, akkor sem, mert ugye akkor el kell hallgattatni a Larry shippereket. Nem ez a cél, de erről már írtam. Valószínűleg lehet azért is volt letörve azon a napon, mert tudta, hogy ha ilyen haja van, megszólalnak a Larry shipperek és mint már írtam, utálja ezt a témát. Nézzétek ezt a képet, két szélén ülnek minél távolabb egymástól. És ezen a képen már egymás mellett ülnek. Louis ülhetett át a képből ítélve. Ugyanott van, az ülések is ugyanazok. Ez egy beállított kép, úgy értem, hogy megmondták hová üljenek. A Larry-sek persze azonnal kiszúrták, hogy egymás mellett ülnek, ezzel volt tele a Larry-s oldalak többsége. De milyen érdekes, hogy az első képen két szélen ülnek és aztán valahogy egymás mellé kerülnek. A Larry shipperek alá adják a lovat, vegyétek már észre, hogy ezek mind amiatt vannak. Ja még egy észrevétel, hogy Harry mellett az a hely nem üres, tehát nem úgy történt, hogy Louis fogta magát és átült. Érdekes, mi? 
Ja és visszatérve az Anti Eleanor oldalhoz ők papolnak mindig a seggnyalókról, mikor ők ugyanazt csinálják, csak épp Perrie-t nyalják. Nem veszik magukat észre.

Ja és amíg Larry shipper voltam, valahogy akkoriban sosem akart összeállni bennem egy logikus magyarázat, elmélet. Tudjátok miért? Mert a Larry-sek nem tudnak logikusan gondolkodni, csak beveszik a sok hülyeséget és még ők jönnek azzal, hogy az Elounor shipperek mindent elhisznek. Oké, ez is igaz, de ti rosszabbak vagytok! Nektek annyira logikátlan és ellent mondó az elméletetek, hogy az már fáj. 

Elounor shipperek, azért nektek sem kéne benyelni mindent. Harry mutatta be Eleanort Louisnak, ez hazugság! Eleanor directoner volt, a nagy lószart. Ez is csak adja a naiv kislányok alá a lovat. Eleanor állítólag mondott olyat, hogy ő is csak egy egyszerű directoner volt, tehát ne adjátok fel. Kezdjük ott, hogy nem mondott ilyet, hanem valaki elterjesztette és a sok hülye meg azt hiszi, hogy összejöhet valamelyikükkel. 
Meg miért ne lennének a Larry-sek directonerek? Csak az a baj velük, hogy minden szart bevesznek ők és egyszerűen olyan szűk agyúak, hogy a magyarázatuk teljesen ellentmondó logikátlan marhaság. 
Eleanor modell, az sem igaz. Egy modell kép nincs róla, pedig már kerestem. Lehet, hogy a magassága meg van hozzá, és hogy vékony, de csak annyi, emiatt nem kéne ilyeneket terjeszteni.

Barátnők

Most erről írom le a véleményem, gondolom ez is érdekel, hogy mit gondolok róluk.

Sophia: Itt rövid leszek, mert úgy gondolom, hogy ez az egyetlen normális kapcsolat. Maga a csaj eleinte nem volt szimpatikus, de akkor sem utáltam. Most meg egyre jobban megszoktam már, nekem nincs semmi bajom vele sokatokkal ellentétben. Kinézetéről annyi, hogy nem az a tipikus szépség, de nem nevezném csúnyának sem, de szebb, mint Eleanor és Perrie. Sokan azt mondják 19 éves, ha annyi akkor bajok vannak, mert bőven 25 felettinek néz ki, de sokan meg 25-nek mondják, hogy annyi, akkor meg nincs baj vele. Nekem Danielle szimpatikusabb volt.

Eleanor: Róla már írtam sokat, de röviden annyi, hogy első látásra egész rendes lánynak tűnik, viszont mégis van benne valami. Valamiért biztos vagyok, hogy a modest egy ismerőse vagy rokona, ebben egyetértek a Larry-sekkel. Viszont nem miatta van minden. Ő is csak egy ember, egy fiatal lány, nem hiszem, hogy jól esne neki, hogy folyton lekurvázzák és fenyegető leveleket küldenek neki a Larry shipperek. Volt egy sötét múltja, amit az ember nehezen mos le magáról, de nem hiszem, hogy még mindig ilyen életet él. Elmondanám Adam Lambert is ilyen volt, köztudottan meleg bárokban mulatott, drogozott, ivott, de már ő sem ilyen. Meg jöttök azzal, hogy nem tett le semmit az asztalra, amiért példakép lehet. Mondjuk ez igaz, de ha valaki példaképnek tekinti, nektek ahhoz mi közötök? Bizonyára nagyon fiatalka még az illető, majd idővel leszokik róla. Mi van akkor ha cigizik? Cigizzen, ne foglalkozzatok vele. Hallgatom a Larry-sek szövegét, hogy Eleanor seggnyalói, állandóan nyalják a seggét, ő van a középpontban, és ezt leginkább az Anti Eleanor oldal hirdeti. Ez csak szerintetek van így! Az oldalak ugyanúgy posztolnak a többi barátnőről, a kisgyerekről Luxról, neki az anyukájáról és Gemmáról. Sőt még Danielle-ről is még mindig. Velük szokott tele lenni a falam és nem csak Eleanorról. Csak ugye a többiek nem tartoznak a shipperes témához, így a kutya észre sem veszi. Megmondom az őszintét kicsit sincs igazatok a seggnyalással kapcsolatban, csak annyira bele vagytok betegedve, hogy az már fáj. Sőt több utálója is van már, mint seggnyalója, és vannak a normálisak is, akik nem foglalkoznak vele. Jöttök azzal, hogy Perrie-t hordják el mindennek, aha persze....  pont hogy ő nyalja mindenki, főleg ti Larry-sek, mert Eleanor ellen vagytok. Engem meg Perrie-ke nyalása idegesít. És nem Eleanort védem, mert nem kedvelem, inkább csak közömbös, de csak az igazat írom le. Meg vicc, hogy Eleanor csücsörít és betesztek egy olyan képet, ahol nem is csinálja, max a szájának van olyan formája, hogy olyan, mintha csücsörítene. Azt bezzeg senki sem veszi észre, hogy Perrie-ke mekkorákat csücsörít. Mert ő a tökéletes! SENKI SEM AZ!!! Oké, azt is elismerem, hogy kihasználja Louist, de nem olyan szinten ahogy ti beállítjátok! És nem is utálja úgy ahogy szerintetek. Sőt, szerintem nem is utálja. Valamiért Louis családja szereti. Ja, hogy benyalta magát, így már értem. Van benne egy kis kétszínűség az tény, de nem olyan vészes. Antonini szerintem sokkal rosszabb. Nem esett még szó a vásárlásról és hogy Louis pénzét költi. Basszus, nem a ti pénzeteket költi, akkor meg mi közötök hozzá. Nem is arról van szó, hogy kirabolja, hanem maga Louis adja oda neki a pénzt, ő vásárol be neki, az ő döntése volt és ti ebbe nem szólhattok bele és nem ítélkezhettek felette. Aki utálja, inkább ne foglalkozzon vele és ne hozzon létre anti oldalt, illetve ne menjen fel arra a szenny oldalra, csak beszéli belétek a sok marhaságot, ami nem is igaz, főleg, hogy Eleanor körül forog minden. Mondjuk van igazság amiket írnak, de azt annyira el tudják ferdíteni, meg rá is dobnak egy lapáttal, el van túlozva az egészet. Pont ahogyan Larry is. Kinézetre annyi, hogy nem nagy szépség, inkább olyan átlagos, mert csúnyának se nevezném. A korának megfelelően néz ki és nem harmincnak, mint Perrie-ke. Lehet, hogy túlságosan is átlagos a külseje, sőt lehet kicsit jelentéktelen szürke kisegér, de ez még mindig jobb, mint szarrá sminkelni magát és többnek kinézni, mint amennyi. 

Perrie: Na ő az akit utálok a barátnők közül és az egyetlen is. Egy szőke miss picsának tartom. Az elején utáltam is, majd utána kezdtem megbarátkozni vele, majd mikor mindig a középpontban akart lenni ezzel az esküvős hülyeséggel, meg mikor elkezdte nyalni mindenki, ismét megutáltam, sőt jobban, mint az elején. Akkor mutatnék pár képet a csücsörítéseiről.
Katt.
Katt
Katt
Katt

A második képen Zayn is átvette ezt a marhaságot, és nála se az első már. A képek se olyan régiek, mostanában is vannak ilyen képek róla. Egy kép van még, amit nem találtam meg, ott is ketten vannak rajta és úgy becsücsörítenek, hogy az már. Bírom, amikor beteszik Eleanor régi bulis képet, ahol csücsörít. Mostani képek vannak olyanok róla. Ha van, akkor küldjétek el, és ne olyat, ahol csak a szája olyan, mintha... Mert amiket láttam, azok mind régiek voltak, és nem védeni akarom, de ez tényleg így van és mivel nem foglalkozom vele annyira, a képei se érdekelnek, tehát ha találtok olyat róla, akkor link. Oké, felőlem kitehetitek, amúgy engem nem is ez zavar, hanem az, hogy Perrie csücsörítései mellett elmentek, sőt ő sokkal jobban szokta, mint Eleanor. Észre se veszitek, vagy csak nem akarjátok. Különben is egy mű picsa és még szépen fejeztem ki magam. Rendben van, hogy én ezt gondolom, de nem hozok létre anti oldalt, nem nézegetem, nem írok ki róla semmit. Legjobb amit tehetek, nem foglalkozom vele, Ide is csak a véleményem írtam le, mert ugye senkivel se tudom nagyon megosztani, ki kell írnom magamból. Kinézetéről annyi, hogy ahhoz képest, hogy húsz éves, simán rádobnék egy tízest. Oké, smink nélkül még annyira nem is ronda, sőt azt mondanám, hogy szép, de annyira természetellenes és mű feje van tőle, hogy az már fáj. Száz kiló sminkkel persze, hogy könnyű szépnek lenni. Ugyanez igaz a bandatársaira, ők se szimpatikusak. Jó, a számukat szeretem, de az már megint más. Ha meg nincs rajta smink, úgy néz ki, mint egy banya. Írjátok be, hogy Perrie smink nélkül, nem fogok itt most linkelgetni. Egy kicsit se szép, Eleanornál ezerszer rondább. 
A Zayn-nel való kapcsolata akkora marketing, hogy akkorát még nem látott a föld, de dőljetek csak be neki, és bírom a Larry-seket, hogy Elounor is fake (oké, ez igaz is), és ez még magában nem is zavar, hanem az, hogy utána elkezdenek Zerrie-ről áradozni, hogy az milyen igazi. Oké, támadjatok csak, lehet, hogy egyedül vagyok vele, vagy csak csupán kevesen vagyunk ezen a véleményen, de nem érdekel. Én ezt gondolom és kész. Nyilván ha valami a médiának meg jobban megjátszott, valódibbnak tűnik. Elounor nem marketing fogás, de ezt már leírtam. Eleanor nem is híres, akkor meg miért lenne az? Ott persze, hogy meglátszik, hogy nem igazi szerelem. Nem szeretik egymást ahogy kéne, mégis erőltetik azt, ami nem megy. Egészen véletlenül a Little Mix is ugyanannál a menedzsmentnél van, micsoda véletlenek...
Észrevettétek már, hogy sokan csak azért foglalkoznak a Little Mix-el, mert Perrie Zayn-nel jár? Pont azért hozta őket a menedzsment, hogy a lányoknak legyen reklámjuk, több rajongóra akadjanak. 70%-a a fandomjuknak directoner is, abban biztos vagyok. Bizonyítani nem tudom, senki se jelentette ki, de észre lehet venni. Meg mikor mindenhol azt olvasni, hogy így esküvő, úgy esküvő, leginkább Perrie által, az egy kicsit sem reklámfogás. Ha nem az lenne, akkor nem menne vele a médiához. Milyen érdekes, hogy mindenki erről beszél, a csapból is ez folyik, kicsit már nagyon unalmas. Most jöhet a duma, hogy jaj biztos, hogy nem kamu, mert Zayn se olyan, hogy elveszi kamuból. Elvette? NEM. Akkor meg? Nem is fogja, csak most ez tartja fent az érdeklődést, ez meg az "eljegyzés" óta. Ha lecsengett, biztos kitalálnak valamit, hogy ne kelljen elvennie. Jöhettek azzal is, hogy Zayn magára tetováltatta Perrie-t. Biztos, hogy ő az? Hát nem. Ha igen, szerintem neki olyan mindegy már, így is minden szart magára varrat, az a karja meg már tiszta fekete, az is elképzelhető, hogy marketingből ezt is bevállalta, és majd később átalakítja. Úgy is mindegy, már alig kivehetők a tetkói, minden egybeolvad és egy szabad hely sincs már ott szó szerint. 
Itt is alkalmazom ismerősöm mondását: "Az érdeklődést fent kell tartani"
Ja és állítólag a csaj az interjúkban folyton csak Zayn-ről áradozik (nem néztem, több mindenkitől hallottam, valószinűeg így is van, hogy reklámozza a kapcsolatukat). 
Anti Eleanor oldal kitette, hogy Elounorról miért nincs ilyen?. Honnan tudjátok? Csak, mert a neten nincs fent? Ha meg nincs, akkor meg? Tudjuk, hogy nem igazi szerelem az sem. Ez meg valószínűleg a médiának ment, hogy lássátok mennyire szeretik egymást. Kötelező mindent megosztani a neten? Nem. Ha ők megosztották, akkor valami ott bűzlik, mivel elméletileg az ő magánügyük. Nem feltétlen ez az oka, hogy megosztották, mindegy, már minden marha kiteregeti az életet az internetre. 
Ennyit erről, gondolom ezért a posztért nekem estek majd, de vállalom, nem fogok panaszkodni, mert tudtam előre, mégis leírtam. Azt a szerződést nem Louisnál meg Eleanornál kell keresni, hanem Zayn-nél és Perrie-nél.

Na végül sokan kérdezik, visszasírják a régi Louist, hogy már nem olyan, amilyen régen volt. Nagyon bunkó lett. Kezdjük ott, hogy mindig is volt egy furcsa stílusa. Lehet benne igazság, hogy más lett, az oka is meg van. És nem Eleanor az! HANEM A SHIPPEREK VITÁJA!!! A LARRY SHIPPEREK!!! Így is lehetne mondani: a modest. Már papoltam arról, hogy a gyenge pontja ez a téma. Mivel mostanában fajult el, és érdekes azóta ilyen. Micsoda véletlen. Larry-sek magyarázata: mert a modest megtiltotta, hogy nyilvánosság előtt együtt legyenek. De ha szerintetek van Larry, akkor titokban vannak együtt, ezt mondjátok. Tehát komolyan elhiszitek, hogy azért szomorú, mert titkolnia kell a nyilvánosság előtt? Na persze, attól is boldog lenne, ha csak titokban lehetnének együtt, lényeg, hogy vele legyen. De ez nem így van, ti marhák! Larry shipperek, akkor miért csak most tiltották be Larry-t? Magyarázzátok meg! Részben itt igaza van az Elounor shippereknek, hogy a Larry-sek is közre játszottak, de kár lenne őket hibáztatni, hisz ők másban hisznek, másért harcolnak, persze feleslegesen. Larryseknek abban igazuk van, hogy a modest is közre játszik ebben, valószínűleg a viták szítása miatt.

A legvégére annyi, hogy Louis nevét hogy ejtsük ki, mivel ez is szóba jött a Larry-s blogba, de mégis eltér a témától. Sokan tévhitben vannak azzal, hogy Luisznak mondják (én akkor is így mondom, nem érdekel, így tetszik, de tudom amúgy, na). És akkor jönnek a kijavítások, hogy nem Luisz hanem Lui. Oké, ezt értjük. Utána is néztem, magyarul amúgy Lajos, aki esetleg nem tudná. Louis eredetileg inkább francia név és Lui-nak mondják, és persze nem értettem, hogy hogyan kaphatott egy angol francia nevet. Kicsit még jobban megnéztem, az angolok is használhatják, csak ott ugye a Lewis (Luisz) van elterjedve. A kis Larry shipper ezt le is írta, aztán elkezdi, hogy franciában és olaszban Lui. Oké, franciában az van, de olaszban? Láttál te már olyan olyan olasz embert, akinek így volt leírva a neve, hogy Louis? Te szerencsétlen, az olaszban ilyen nincs mert ott Luigi (Lujdzsi) van!! Vágod? Igen, mint a videó játékban! Tíz éve követem az olasz focit, sokat foglalkoztam Olaszországgal is úgy egészbe véve. Tehát tudom és egészen biztos, hogy így van. Nem ismerek olyan olasz játékost, akit Louisnak hívnak, max Luiginak! Na ennyi! Legalább ne égesd magad te se! 

Ha valamit kihagytam volna, elnézést. Szóljatok, amire még kíváncsiak vagytok. Ja és remélem a normálisabbaknak sikerült felnyitnom a szemét.

43 megjegyzés:

 1. jajjjjjjj édes istenem összeteszem két kezem:DDDDDDDDDDDDD egyébként igen,magamra ismertem ezzel a szövegeddel-->Dalszövegek következnek, oké értem, hogy ők is írtak dalokat, na de ebben is kurva nagy beleszólása van a modestnek. A mostani albumról is láttam, hogy egy Larry shipper ezt tette ki. Oda írta felé, hogy Larry-t érez. Oké, na de miből gondolják, hogy róluk van szó? Van bizonyítékod rá? NINCS! Akkor maradj csöndben és ne írj ki baromságot, de legalább azt elismerted, hogy CSAK érzed! egyszerüen annyira atlatszó vagy hogy elounor partjat fogod és minket tamadtal leginkabb és undortónak tartom a kétszinuséget. oh mond dragasagom és ez most csak egy a 120 indok közül:KÖZTUDOTT HOGY A PASIK KÖZÖTT NEM SZOKOTT OLYAN BARATSAG KIALAKULNI MINT PL A CSAJOKNAL. NA MOST DRAGASAGOM TE MINT LANY UGYEBAR MIkor CSOKOLSZ BELE A """"LEGJOB BARATNŐD"""" HATABA??KÉRLEK MÉG A CSAJOK SEM TESZIK MEG NEM HOGY A PASIK.VAGY TE MIKOR ALSZOL A BARATNŐDDEL FULL MESZTELENÜL MIKOR OLVASGATNAL TE OLYAN STORYKAT AHOL TÖRTÉNETESEN TÉGED ÉS A BARATNŐDET BOROGATNAK ÖSSZE? annyira buuuuuuuttttttta vaaaaaaaagy. egyszerüen nem bIrtam végigolvasni mert mar az elején levagtam hogy készinu vagy.De nembaj....nem én fogod meglepődni:( egyebkent mielőtt kirakod a storyt többször olvasd at mert többször is mondtaL magadnak ellent:) egyik tény ala van tamasztva szavakkal videóval na azt cafolod hogy az nem biiiiiiztos de bezzeg hogy louis larry shippernek mutatott be(NUKU BIZONYITEK KISLANYOM:)) azt vallig allitod hogy larrysnek mutatott be.Ugyanmár.  ps:A véleményem még mindig nem valtozott,ugyan az amit a you&i magyar vidihez irtam.(nem azt irtam h larryt érzek hnem hogy ez egy larry dal.téma lezarva. tanulj meg olvasni dragacsillagom. lel)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt írtad ki hogy larry-t érzel te húgy agy! Ezek szerint nem nagyon értetted meg mit akartam ezzel leírni. Mindegy dőlj csak be neki, idióta
   ám itt a kép, amire odaírtad
   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1437196753169888&set=a.1375291109360453.1073741828.100006387301521&type=1&theater

   Törlés
  2. és lécci írd meg h Louis kinek mutatott be

   Törlés
  3. szerintem itt most félreértettük 1mast,mert én magahoz ehhez a magyarra forditott videóhoz kommentaltam:) egyebkent en sem tudok,és nem talalgatok,mer tudom hogy nem ezen mulik hogy larry valós-e.

   Törlés
  4. Halván lila fogalmunk sincs róla, ahogy NEKED SE lehet.
   Miért veszed 100%-ra, hogy a Larryseknek mutatott be?
   Nem tudhatod. Mi sem tudhatjuk.

   Törlés
  5. Az a csaj én voltam aki ki írta:))) Már mint a "Larryt Érzek" :)) Én tettem ki egy képpel:D

   Törlés
 2. Kedves Ranocchia! (Tudod ki vagyok, hiszen beszélünk facebook-on is)
  Ne haragudj, de nem tudtam végig elolvasni, mert néha már úgy éreztem agyvérzést kapok.#nembántás
  Tudom, hogy te nem hiszel semmiben, vagy is semelyiket sem shippeled, de akkor ne szólj bele a shipperes vitákba, és hiába írtad ezt ki, attól az embereknek nem változik meg a véleménye, se Elounorról, se Larryről. Tudom, hogy mondtam, hogy én nem shippelek semmit, de ha már választani kell, tudod hogy Larryhez húz a szívem.(mert van szemem.) Louis miért ne lehetne pánszex? Írtam, hogy teljes mértékben lehet az, és hogyha hiszel abban hogy Harry biszex, akkor abban miért nem, hogy Louis pánszex? (Btw. amúgy Harry már nem egyszer bevalotta, hogy ő biszex) Ez a photoshoppos izé.. Hát nem is tudom,nem hiszem hogy komolyan direkt raknák fel! A Modest is hibázik, ezt te is írtad, de ezek olyan kis hibák, amiket csak az vesz észre, akik órákig nézik a képeket. (Pl. én eddig magamtól egy ps képet se vettem észre, csak amikor mesélték, hogy nézzem meg jobban) Az igaz, hogy ezzel akarják fent tartani talán az érdeklődést, de Larry már X-faktor óta van:) És lehet hogy te akkor még nem hallottál Larryről (mert Niall-el foglalkoztál) de attól még volt Larry. És akkor még nem kellett fent tartani az érdeklődést, akkor még nem volt Modest, akkor még nem tudták a fiúk, hogy ilyen könnyen észre lehet venni, mit is éreznek egymást iránt. A bemutatós dologhoz is eljutottam, és röhögtem párat. Se Lou se Hazz nem mutatott be Larrysnek! Mindegyikről van ilyen kép/giff, de honnan tudhatnánk hogy Larrysnek mutatott be? (Amúgy egy Larry shipper írta ki Tumblr-re, hogy ez egy tévhit, hogy kivitettek egy lányt akinek az arcára rá volt írva hogy ' Larry ' , úgyanis az igazi sztori az, hogy Louis leálitotta a biztonságiakat, és a lánynak elkezdett énekelni.. hmm..) Azok a képek, hogy Louis, hogyan néz Liamre... Igen, eléggé érdekesen, de nem úgy mint Harryre...Amúgy meg tökre látszik, hogy te inkább Elounor-t shippeled, vagy nem is tudom, de ebben a bejegyzésben csak a Larrysekre támadtál! Amúgy meg az hogy Louis hogy néz ki... már mondtam. Semmi köze se Harrynek se Eleanornak ehez, Louisnak ilyen a stílusa, nincsen szerintem lepukkanva, kiakar tünni a sorból. Ennyi.Amúgy meg szép és jó hogy leírtad a véleményedet a barátnőkről, csak nem tudom hogy jön ez a shipperekhez?! Btw.. ha tudod, van olyan aki Narry-t shippeli, vagy Ziam. ..vagy bármi, és érdekes módon a Modest ezt nem akarja letagadni, csak Larryt..és hogy miért? Egyszerű a válasz.. Mert Larry valós, a többi nem. A fandom 80% Larry shipper, ez csak jelent valamit. Kétlem ,hogy több millióan a semmit shippelik. Egyszerűa dolog, csak a képek mögé kell nézni, és rájönni az igazságra. Tulajdonképpen, most hogy írtam ezeket a sorokat, rájöttem, hogy kezdek egyre Larrysebb lenni. Na mindegy. A lényeg az, hogy ha nem shippelsz semmit, akkor inkább maradj ki a vitákból, mert csak magadnak lesz szarabb. Örülj neki hogy nem vagy semmilyen shipper, és használd ki az elönyt, hogy nem kell vitákon bosszankodnod!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja még a dalokra vissza térve, igen, sok Larry dal van, ha valaki nem veszi ezt észre, azon nem lehet segíteni.. Gondolok itt a Happily-re.. pl.

   Törlés
  2. ha ennyire takarni akarnák akkor hogyan a faszomba engedhetik meg h Larry dalok legyenek:???

   Törlés
  3. Az elvakult szerelmes tinipicsák, azt hiszik nekik szól. ki gondolja hogy észreveszik? Amúgy meg kétlem, hogy tényleg ennyire véletlenek lennének a dolgok.. You&I szövegét ha megnézed magyarul.. hmm. És ők mondták interjúba hogy Styles és Tomlinson írta nagy részben.

   Törlés
  4. a you&i-t tényleg ők irtak(nagy részben)?:O aa mutass vidit *e*

   Törlés
  5. Viszont mondhat bárki bármit a They Don't Know About Us-t Harry és Louis írta!!! Azt hiszem ha valaki is meghallgatja azt a dalt és értelmezi a szöveget, akkor észre vesz valamit. Hogy kurvára el vannak nyomva. A többi dolog, hogy a dalszövegek tele vannak Larry-vel... El kell fogadni tényleg tele vannak!! DE kérdem én. A modestnak mi a jó nagy fasz köze volna azokhoz a szövegekhez amiket ŐK írnak?? SEMMI!! Na mind1 nem akartam nagyon belemerülni...

   Törlés
  6. Névtelen, ha tényleg annyira titkolni akarnák Larry-t ahogyan ti állítjátok akkor hogyan is engedhetik meg h az ilyen szövegek nyilvánosságra kerüljenek?

   Törlés
  7. Arra nem gondoltál még, hogy milyen dolgok mehetnek a háttérben?? Jah persze, csak arra gondoltál... személyes véleményem, hogy megeshet az is, hogy a modest titkolni akarja, de Ők nem. Te ha valamit kegyetlenül akarsz, akkor hagyod a francba?? Szerintem minden emberben meg van az, hogy nem enged csak úgy mások akaratának. Nos a zeneszövegekre itt térnék rá. A modest tiltja. Oké. De ha ők annyira akarják akkor addig nem engednek belőle és hát még is csak ők a valakik ott és nem a modest. Én azt gondolom, hogy Larry szeretné tudatni ezt ami van (vagy már csak volt), de ahhoz nem elég bátrak, hogy kiálljanak az emberek elé és a zenén át adnak jeleket.
   Pff... oké ez aztán fogalmazás volt XD
   https://31.media.tumblr.com/3f7da8db963093dd143da3829525a90b/tumblr_mx87ph37vE1rmgg6so6_250.gif
   Egyik kedvenc gifem... látod azt a mosolyt?? :3 Mikor láttál így mosolyogni valakit, csak egy név hallatán??

   Törlés
  8. Sajnálom Karina, nem tudom már holvan az a videó amiben mondják, de youtube-n tuti fent van (mivel ott láttam én is ) :)

   Törlés
 3. isten vagy! Mindenben igazad van és becsülöm, hogy ennyire utána néztél mindennek :) én Larry shipper vagyok ugyan, de nem az az elvakult, nem gyűlölöm El-t (régebben a példaképem volt.. ), nagyon sok mindenben egyet értek veled, de amit eddig nem gondoltam igaznak mostmár elhiszem. Egy gondom van.. nagyon tapintatlan voltál, ami néhol tényleg bántó volt. Pl. ez " Oké, na de miből gondolják, hogy róluk van szó? Van bizonyítékod rá? NINCS! Akkor maradj csöndben és ne írj ki baromságot, de legalább azt elismerted, hogy CSAK érzed! ". Minket, ez tesz boldoggá! A Larry ad nekünk reményt, és halál igazad van abba, hogy a modest direkt csinálja, merthogy engem a Larry shipperség ( új vagyok ) tett igazán diectionerré. A modest okos, mi bedőlünk neki de ettől érzzük jól magunkat, ezért vagyunk fanok. A Larry shipperek hülyék ( főleg az elvakultabbak ) és az Elounor shipperek is, mert te ezzel a szöveggel, én ezzel a kommenttel is hozzájárultam, hogy a modest elérje, hogy több directioner legye, hogy egyre híresebbek legyenek. De ez baj? Szerintem nem.

  VálaszTörlés
 4. Végre! El sem hiszem, hogy vetted a fáradságot leírni. Egyet értek! xx.

  VálaszTörlés
 5. Na annak örülök h pár embernek sikerült felnyitnom a szemét. Ahogy te is mondtad, marketing dolog áll az egésznek a végében, mivel e miatt lettél directoner, de sztem nem vagyok egyedül. Pontosan melyik hónapban lettél. Elismerem, én is 2013-ban kb egy fél éve lettem én, de Niallra figyeltem fel, akinek ugye semmi köze ehhez. Na mindegy. És néha tényleg úgy érzem h hiába csak fél éve mégis többet tudok annál aki mondjuk 2 éve az, jó nem mindenki, de vannak olyanok, sőt még ő kérdezett, én magyaráztam neki a dolgokat, tehát nem is a mennyiség hanem a minőség számít

  VálaszTörlés
 6. Ez a kis regénykéd több sebből vérzik. Szerintem kár ilyen bejegyzéseket gyártanod,mert se menőbb nem leszel tőlük, sem okosabbnak nem fogsz tűnni. Ha meg egyszer nem shippelsz semmit sem, minek is foglalkozol vele? Legyen ez a két tábor baja, te meg élj boldogan.
  #Team Larry

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nem menő meg okos akarok lenni de hagy legyen már véleményem, mindenkinek jogában áll leírni, nem igaz? Nem is téged akartalak meggyőzni hisz tudom h nagyon elvakult vagy

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Kicsit unalmas már, hogy aki nem úgy gondolkodik mint te, saját és meglehetősen határozott véleménye van, az már elvakult számodra. Ha annyira elvakult lennék, Eleanort a hátam közepére kivánnám, bekajálnék minden Larrys megfotosoppolt képet, szidnám az Elounor shippereket és még hosszú a lista. Én meg elég régóta követem nyomon Louis és Harry életét, nem csak nézek ki a fejemből,hanem LÁTOK is. Szerintem egy szerelmes fiút ne olyan nehéz felismerni (ja bocs, kettőt). Nem kell itt semmit sem túlbonyolitani, egyszerűen csak oda kell figyelnünk erre a két csodás emberre. Állj már le azzal, hogy felelőtlenül dobálózol a szavakkal és a jelentéseikről fogalmad sincs.

   Törlés
  4. engem te ne vádoljál semmivel, inkább te vagy az aki nem fogadja el azokat akiknek eltér a véleményük, mert pont emiatt tiltottál is le. Amíg Larry shipper voltam, addig bezzeg jó fej voltam. Tehát inkább állj le nem kötelező itt lenned, az én blogom! Meg én tudom h mit írok, nem az ujjamból szopom ki. Felőlem lenézhetsz, de közel se olyan vagyok, mint amilyennek gondolsz és nem érdekel mit gondolsz rólam, én tudom magamról milyen vagyok és van egy véleményem. Persze te már azt elítéled ha valakinek megváltozik a véleménye, mert mondjuk rá jön valamire. Tudod az ember folyamatosan változik, fejlődik, megváltozik a gondolkodása ahogy telik az idő. De úgy veszem észre te nem igazán vagy ezzel tisztában

   Törlés
 7. Őszintén szólva mindigis egy hatalmas kérdőjel voltál számomra. Már akkor is, mikor még csak azt sem tudtad mi az a Larry. De úgy gondoltam, hogy megszeretnélek ismerni. Csak ugye közben történt egy s más. De ha egy percre jó mélyen magadba nézel, akkor felteheted magadnak a kérdést, hogy miért van az, hogy magányos vagy, és hogy miért fordulnak el tőled az emberek Senki sem tökéletes, millió hibám van,de beismerem őket magamnak egy önkontroll folyamán. Nem pedig a többségben keresem görcsösen a hibát. Man in the Mirror, ajánlom figyelmedbe. Az itélkezés pedig a legtávolabbi fogalom,ha rólam van szó.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. akkor kérlek indokold meg h az elején miért voltam neked kérdéses? Akkor meg miért nem mondtad meg az igazat? Miért tettél úgy, mintha bírnál?

   Törlés
  2. Nem játszottam meg magam, mindig megmondtam ha bajom volt. :)

   Törlés
  3. de azt nem mondtad h furcsa vagyok

   Törlés
 8. Ranocchia, megint írok. Emilítetted, hogy 'bezzeg akkor jófej voltál amikor Larry shipper voltál' ... Nem az a baj, hogy már nem vagy Larry shipper hanem az, hogy mostmár lenézed a Larry shippereket és elvakultnak nevezed őket. De mielött ilyeneket írsz gondolj arra, hogy te is egy voltál közülünk. :)

  VálaszTörlés
 9. Bocsika meg minden, de én személyesen is ismerem a srácokat, de túlzás az amiket ti itt csináltok!! Nincs semmilyen Larry!! Nem létezik!! A képek kibaszottúl hazudnak..ők egyszerűen csak jó barátok..semmi több!! Lehet hogy csináltak olyan dolgokat amikhez ti nem vagytok hozzá szokva..de gondolom én ti is csináltok furcsa dolgokat..!! És még mielőtt jönnek negatív kommentek tartsátok meg azokat magatoknak!! :) Akkor tehát nincs Lerry, nem létezik!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt írtam végig, hogy nincs :)
   Bár azt nem hiszem el h személyesen ismered őket, azt csak azért írtad, hogy meggyőzd a Larryseket, bár annak semmi értelme h hazugságokat állítasz. Azok annyira elvakultak hogy semmi sem győzi meg őket, de volt akit az írásom észhez térített és annak kifejezetten örültem

   Törlés
  2. névtelen:nem ismersz te semmilyet kussolj .
   andrea:nem vagyunk elvakultak. "NEM ÁLLSZ GEYIK ODLALON SEM DE ÉSZHEZ TÉRITED AZ EMBEREK?" uristen nem birok veledxdddddd
   egyszerűen annyira magad ellen beszélsz hogy az beszarás.
   Larry él is virul. És már csak hónapok kérdése hogy kiderüljön:)
   Larry shipperekből több van....larry videó larry blog larry BIZONYITÉK is több van....fogadd el kissebségben vagyok...

   Törlés
 10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 11. Valamennyire adom azt amit írsz; de semmit sem lehet biztosra tudni. Én nem foglak téged bántani és rád írni csúnya szavakat; mint amit egyesek tettek. Szerintem a fanoknak nem kéne egymást bántaniuk amiatt; hogy eltérő a véleményük. Mert akik fanok azok szinte egy "család"! Az idézőjel nem véletlen van ott. Szerintem a fiúk egy bábuk akiket a modest ide-oda rángat. Ez lehet szemetül hangzott; de ez az igazság.
  Louis-ban biztos vagyok; hogy meleg. A bátyám meglátott róla már egy fotót és ezt mondta.: ki ez a rossz b*zi? Na ez csúnya volt tőle; de ő fiú szemmel biztos jobban ki tudja szűrni a dolgokat. Amikor mutattam neki Larry képeket akkor mondta.: azon a képen látszik; hogy mennyire boldogok egymás mellett. Biztos volt kettejük között valami; még ha nem is szerelem. Lehet egy kis kavarás. Harry meg tutira biszexuális; szóval ebben nagy igazat írtál. Szerintem is látszik valakin; hogy heteró-e és még sorolhatnám. A pánszexuálison jót nevettem. xd
  Perrie-t én kedvelem valamennyire; mert a Little Mix az egyik kedvenc bandám. De belegondoltam abba amit írtál és elképedtem. Mindenben van valami; de semmit se tudhatsz te is igazra! :)
  Egy problémám volt a hangnemed; ahogy szidtad a csoportokat ahogyan csúnyán beszéltél. Ha ezt vissza fogod akkor egész korrekt lenne minden.
  Kellemes ünnepeket neked és a családodnak & boldog új évet! :)
  Puszii.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, neked is kellemes ünnepeket! Örülök, hogy te is egyetértesz velem.

   Törlés
 12. Lehet csöndbe maradni! Mit izéltek?? Nem veszitek észre h tönkre teszitek Harryt meg Louist??? Jesszusom akkora idióták vagytok! Nem süllyedek le a szintetekre! -.-" undorítóak vagytok "Directionerek"! 1 Directioner attol az ha minden egyes tagot úgy elfogad ahogy van! Olyan undoritoak vagyoktok h hányok tőletek! De hiába magyarázok nem értitek a magyar beszédet! :/ szégyellem h ilyenekkel szóba áltam!

  VálaszTörlés
 13. Nem tudom mibajod van Perrievel de sztem tök normális csaj szép, tehetséges meg minden... Sophia legyen elég ennyi: UTÁLOM egy szop*s szjú r*banc..SZERITEM ÉS LB-IM SZERINT...El pedig imádni való

  VálaszTörlés
 14. Szia!
  Mindenben tök igazad van.És is kb.így állok Eleanoral.Közömbös.Én pl.bírom Pezz-t,de
  kinek a pap,kinek a papné.Azok a linkek amiket betettél Lou-ról,kicsit tényleg olyan mintha meleg lenne;bár remélem nem az.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Meg eza;Tina,Grechen,Eleanor dolog:láttam egy videót ami ezzel foglalkozott.Egy ideig elhittem,de aztán rá döbbentem mekkora hülyeség.Szerintem Eleanor nem egyetemista,mert nem láttam róla képet amin az egyetem közelében van.De ez az én véleményem.Meg visszatérve Perriere:én előbb a Little mixet szerettem,aztán a One Directiont.De fogalmam sem volt,hogy Zayn és Pezz együtt vannak.Nekem az egyik barátnőm mutatta meg az egyik zenéjüket és úgy tetszett meg.

   Törlés
 15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 16. Szia nem hiszem,hogy olvasod ezt a komit!De azért leírtam.Azért mert Louisnak vannak olyan megmozdulásai.Na és?Biztos vagyok benne,hogy nem hetero de szerintem ő is inkább a biszexuális felé hajlik.Amúgy én lány vagyok és az én hangom nagyon mély és rekedt.Mégse vagyok meleg!!Szóval ha valakinek a hangja mélyebb vagy magasabb az nem jelent semmit!!Ő arról nem tehet.Igazad van abba,hogy El-lel nincsenek együtt.De szerintem ezzektől a dolgoktól nem meleg.Csak biszex.
  Ha elolvastad lécci válaszolj.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem zárom ki a biszexet és nem csak a hangja miatt mondom, az csak egy ráadás amúgy. Annyit tudok h nem heteró, és lehet meleg és akár biszex is. Régen irtam már ezt és több mindenben megváltozott a nézetem, de nagyjából stimmel, nagy változások nincsenek.

   Törlés
 17. Kár volt ez a túlon túl hosszúra sikerült, mérges tinilány bejegyzésed. Hiába probálsz, ettől sajna nem tűnsz okosabbnak, sőt... Akkor lett volna értelme az írásodnak ( persze akkor is rövidebbre fogva - bocs, nevettségesen hosszú lett ) ha tényekkel támasztod alá, nem csak a személyes véleményeddel még úgy se ha sokadmagaddal osztozol ezen. A jó érvelés alapszabály a tényekkel való alátámasztás ami a tiédből jócskán hiányzik.
  Na meg, hogy Louis meleg... ez pont olyan feltételezés mint maga Larry. Semmit nem tudsz felmutatni ami bizonyítaná. Magasabb a hangja?? Azta, ez aztán az érv! Akkor a világ összes többi magasabb hangfekvésű embere mostantol meleg! Mintha legalábbis szegény pára tehetne arról, hogy milyen hanggal született.
  Tehát, mint mondtam már, tények hiányába kár is volt a megírásával pazarolnod az idődet, persze elfér az interneten...��
  Mielőtt feljönne benned a kérdés nem tarzozok egyik táborba se, de még csak a fiúkat sem követem figyelemmel, az egyik barátnőm foglalkozik vele, és olvasta ezt. Már akkor marhaságnak tartottam bármiféle feltételezést a semmiről, és úgy gondolt hangot adok neki.
  Ui.: A csúnya szavak használata azthiszem szintén felesleges volt, ha már egy érvelő fogalmazásba keztél bele, és az írásoddal akartad megváltani a világot.

  VálaszTörlés
 18. Megmondom őszintén, hogy én miért shippelem a Larryt. Azért mert imádok shippelni. És hogy miért? Nem tudom, de én a Kpop fandomból jövök (vagyis még ott vagyok) és ott még a csapból is a shippelés folyik. De tényleg. Rengetegszer látni a SugaKook, a JiKook, a JiHope, a Neo, a Keo, a RaBin, az NBin, a HyukBin, a ChenYeol, a BaekYeol, a SuLay, a BangLo stb. Párosításokat. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy a Directionerek miért ilyen buták. Nálunk ritkán, ha összeveszünk a shippeken (máson szoktunk veszekedni) de a directioner fandomban annyit olvastam a vitákról, hogy talán ezért nem vagyok annyira oda meg vissza az 1D-ért. (Egy picit azért bírom őket, jó hangjuk van) De tényleg vicc, hogy ezek a buta lányok ilyen vérkomolyan veszik a shippelést. A ship nem erről szól. Hanem arról, hogy milyen aranyosak lennének egymás mellett, ha VALÓDI pár lennének, ha melegek, ha nem. (Saját vélemény)

  VálaszTörlés