2014. január 25., szombat

Louis jellemzése a horoszkópja alapján

Úgy döntöttem, hogy írok egy horoszkópos jellemzést Louisról, hogy egy kicsit jobban megismerjétek őt. A Blikk rejtvény szombaton megjelenő számait használom forrásként. Még fog bővülni egy újabb érdekességgel ez a poszt, tehát érdemes lesz benézni akkor is, de majd értesítelek erről titeket. 
Már mindenki tudja, hogy Louis 1991. december 24-én született, de azt már kevesebben, hogy a Bak csillagjegyben.

Az első 2013. december 28-án jelent meg. A Bak lélektana. Minden mondatot nem fogok kimásolni, mert az hosszadalmas lenne, csak a fontosabbak kerülnek terítékre. 

"Alapjaiban magának való és visszahúzódó természet, de ha szeretik, kivirágzik, páncélja szétnyílik, hogy előtörhessen érzelmes lénye.

Nos, ez igaz. Sokaknak Louis csak abból áll, hogy milyen vicces gyerek, de kevesen tudják, hogy ennél sokkal több. Aki jobban kiismerte már, az már tudja. Nem kell ahhoz személyesen ismerni az illetőt, ha vannak róla videók, képek. És aki figyeli a testbeszédet, az rájön. Na, majd erre később, mert lesz még erről szó. Ahogy a mondatban is írja, valóban visszahúzódó, amikor szünet van, alig lehet róla hallani, képek is alig vannak. Mivel nem megy el bulizni minden hétvégén, mint Harry, Niall vagy Liam. Amúgy ez a leírás Zayn-re is igaz. (Ő is Bak jegyű). Inkább otthon tölti el az idejét. Ha ki is mozdul, mondjuk a boltba, akkor se biztos, hogy előkerülnek a képek róla. A mondat második része is stimmel, igen is szüksége van arra, hogy szeressék, kell neki egy olyan ember, akiben megbízhat. 

"Bár a külső szemlélő hidegnek érezheti, a szerettei bepillantást nyerhetnek a tüskés bundája alá, s egész életében igyekeznie kell, hogy minél több ember előtt képes legyen feltárni érzékeny oldalát"

Hát az átlagos Bak szülött nem a vicces énjéről híres, de Louis esetében a külső szemlélő viccesnek gondolja. Régen. Viszont mostanra megoszlanak erről a vélemények. Egyesek szerint teljesen megváltozott és depressziós lett, már nem hülyéskedik annyit, van aki csak betudja annyival, hogy felnőtt. De vannak olyanok is, akik szerint ugyanolyan kis hülye, mint volt. Egyik sem, ezt kevesen tudják. A hülyeségeivel leplezni akar valamit. Nem kell rosszra gondolni, csak arról van szó, hogy nagyon érzékeny és zárkózott. Az elején felvett egy álarcot, hogy védje sebezhető énjét, és mivel eléggé gyerekes is, ezért hülyét csinált magából, régebben volt, hogy túlzásba is esett. Ezt szerették az emberek, viszont nem tartott sokáig, mert hamarosan kezdett látszani az igazi énje, még ha nem is teljesen. Elpártoltak tőle, sokak szerint bunkó lett, de van aki, mindig is annak tartotta, depressziósnak gondolják és még lehetne sorolni. Már nem olyan érdekes az emberek számára. Szokott még baromságokat csinálni, pl amikor Liam fejére tette a megnyert díjat, vagy amikor dobálta papírgalacsinokkal a közönséget, és még lehetne sorolni, ez talán a gyerekességének és hiperaktívságának tudható be. Mert igen is hiperaktív. Ezekért a dolgokért nem szeretik sokan és ezt szerintem ő rontotta el, mert az elején is önmagát kellett volna adni. És még vannak olyanok, akik fordítva gondolják, hogy akkor adta önmagát. Az téved, csak egy kicsit jobban meg kell nézni és akkor rájön. 

"Hajlamos másoknak alárendelve élni az életét, és függővé válni egyes emberektől vagy helyzetektől. Ez a hozzáállása megnehezíti, hogy a maga lábára álljon, és olyan önálló legyen, mint szeretne"

Ez igaz rá, több példa is felhozható erre. Itt tűnik ki a befolyásolhatósága, de ezt nem úgy kell érteni, hogy valaki mond neki valamit, hogy csinálja meg, és akkor Louis meg is csinálja, hanem, hogy átveszi az illető szokásait. Legutóbb ugye Zayn-nel lógott és amúgy ha és észrevehető volt, hogy átvette teljesen a szokásait, pl a festmények vagy a rajzolás, meg a westside. Mert ugye Louis ezt nagyban nyomatta, és persze mindenki tudja, hogy Zayntől származik, mivel ő is csinálta és az ő szokása ez. Egy érdekes észrevétel, hogy amikor Louisnak új tetkója volt, akkor Zayn-nek is mindig. Szóval mindig együtt mentek el, meg ugye tudjuk, hogy Zayn tetkómániás, tehát megkérhette Louist, hogy kísérje el és nem az történt, hogy Zayn erőltette volna Louist, hogy ő is csináltasson. Nyilván magától döntött így, de Zayn hatására. Szóval remélem érthető. Mindig rá van kattanva valakire, amúgy november-december környékén inkább Liam-et pályázta meg, de ő látszólag nem vette annyira az adást a hülyeségeire. A második mondat igaz, és talán emiatt is, meg hát tényleg szüksége van egy olyan emberre, akire támaszkodhat.

"Racionális, ésszerűség vezérelte lényként nehezen fogad el segítséget, ha rajta múlik, nem is kér, mert nagy kihívásnak érzi bizonygatni, hogy egyedül is képes megváltani a világot. Ezzel mintegy maga lesz orvosa kishitűségének és önbizalomhiányának. Nem bánkódik sokáig a kudarcain, mások és önmaga előtt sem szeret kicsinek vagy megnyomorítottnak látszani. 

Ez nagyon igaz rá. Louis egy olyan ember, aki nem igen tudja leplezni az érzéseit, mert minden kis apróság meglátszik rajta, hiába próbálja titkolni. Erősnek akar látszani, ő az, aki semmi pénzért nem sajnáltatná magát. Nem olyan rég volt egy olyan videó, hol elsírta magát, pedig nem történt semmi. Ez valami műsorban volt, itt a link, meg lehet nézni és ahol sír, az 6:07-től látható. Nem tartott sokáig, ő sem akarta azt, hogy miatta álljon le a műsor, ezért jól megpofozta magát, hogy visszatérjen és folytassa. Utána meg eléggé kedvetlen volt, de úgy tett, mint akinek semmi baja. Nem akarja, hogy erről beszéljenek az emberek, nem akar törékenynek és gyengének tűnni, pedig az. De nem akarja, hogy az emberek ezt az oldalát ismerjék meg és sajnálni kezdjék. Hát önbizalma sincs, nincs megelégedve magával. Ez abból is látszik, hogy, amikor nincs rajta póló, akkor mindig takargatja magát és újabban a hasát is behúzza. Mikor az 1D napon volt az a videó, ahol mindenki félmeztelenül ugrált, na abban Louis ha megjelent egyszer vagy kétszer, nem nagyon szereti magát mutogatni. 

"Maximalizmusa minden téren megnehezíti az életét, de mentségére szóljon, hogy önmagától legalább olyan sokat követel, mint másoktól"

Igaz. Onnan állapítható meg ez, hogy amikor énekel, akkor feszeng és görcsöl, tart a kritikától, na meg az, hogy törekszik arra, hogy nagyot és jól teljesítsen. Ezekről majd linkelek mindjárt videót, mert még lesz erről szó. 

A második 2014. január 4-én jelent meg. A Bak elcsábítása. Itt nem arról lesz szó, hogy hogyan kell elcsábítani Louist. Itt is inkább a jelleme lesz kielemezve.

"Bármennyire is odavan valakiért, nehezen engedi leomlani a lelkét körbevevő erős falakat. Emiatt gyakran keménynek, hűvösnek látszik, de jó tudni, hogy ez csak pajzs, ami mögött biztonságra vágyik."

Erről már volt szó, de Louis nem is keménynek, hűvösnek látszik, hanem viccesnek. A lényeg benne van. 

"Mivel ő maga igen feszélyezett lélek, örömmel veszi olyanok társaságát, akik mellett el tud lazulni, akik feloldják merevségéből, ugyanekkor kellő tisztelettel bánnak vele"

Sokszor van zavarban, ezt ő maga is elismerte még az elején, azóta már fel tudott oldódni a fiúk társaságában. Régen Niall nyilatkozott egy olyat, miszerint Louisnak van egy érdekes stílusa, és Harry-n kívül senki mást nem enged közel magához. Amikor a színpadon van, akkor se nagyon tud feloldódni. 

"Ellenben rajongással tudja szeretni a naiv, bohém, gyereklelkű, játékos természetű embereket, mert ezek a tulajdonságok kevésbé jellemzőek őrá, viszont mindig szeretne ilyenné válni."

Pedig ő ilyen. Lehetséges, hogy Zayn ezért is szeret vele lógni. Nem olyan rég egy interjúban megkérdezték, hogy kinek ki a legjobb barátja a bandában és Zayn Louist mondta. 

"Emberismeretére nem lehet nagyon büszke, mert olyan naiv és jóhiszemű tud lenni, hogy könnyen becsapható és kihasználható, ezt azonban ő is tudja magáról, így még kevésbé bízik az idegenekben, még abban is nehezen, akit már megszeretett. Az igaz szerelemért mindenre képes, és ha megszeret valakit, könnyen társfüggővé válhat."

Ez igaz rá, sokszor észrevehető rajta, hogy hiszékeny. Természetesen az is igaz, hogy nem nagyon bízik az emberekben, lehetséges, hogy ez az oka, hogy már többször csalódott. Tehát kikövetkeztethető, hogy nehezen barátkozik, több idő kell neki, hogy megbízzon egy emberben, ez lehetett a fiúkkal is eleinte, de ez már elemzésre került. Nincs sok barátja, a fiúkon kívül még a gyerekkori barátai vannak meg neki, de ők sincsenek valami sokan, csak egy páran. Nos, ez a társfüggő is jellemző rá. Eleanorral már nem működik úgy a kapcsolat, mint azelőtt, mégsem szakít vele, nyilván van oka rá, megszokta őt, vagy lehet nem akar egyedül maradni és egy új barátnőt megint csak szoknia kéne. Nagyon fontos, hogy legyen mellette egy olyan ember, akire felnézhet, aki segít neki, akiben megbízhat. 

A többit nem gépelem be, mert csak ismétlődnének a mondatot, csak annyi, hogy a téma más, és máshogy van kielemezve a csillagjegy. Lényegtelen.

Amit viszont kihagytak és fontos lenne, mivel általában benne van a csillagjegy leírásában, méghozzá az, hogy fontos számára az emberek véleménye. Ez azért is említésre méltó, mert ez nagyon is igaz rá és majd itt jönnek képbe a videók:
https://www.youtube.com/watch?v=Szm6OqRQtYI  3:55-től kell nézni,
https://www.youtube.com/watch?v=hI5kcUiOIwE  3:09-tőlItt jól látható, hogy nagyon izgul és feszeng. Már több, mint három éve a színpadon van, de a lámpalázát azóta sem tudta legyőzni. Itt csak arról van szó, hogy fél a kritikától, ezért azon van, hogy a legjobbat hozza ki magából, de nála már annyira túlzás, hogy ez azonnal meg is látszik rajta, az ilyen ember hibázik a legtöbbet. Vannak, akik lazán veszik a dolgokat, rajtuk nem látszik meg semmi ilyesmi, mert az ilyen tisztában van azzal, hogy képtelenség mindenkinek megfelelni, mindig lesznek olyanok, akiknek nem fog tetszeni, bármit is csinál. Viszont Louis meg akarja mutatni azoknak is, akik nincsenek róla jó véleménnyel, hogy ő igen is tud és nem kell őt utálni. Sajnos ez nem fog menni, ezért is görcsöl ennyire, mert túlságosan megakar felelni és fél a negatív kritikától. 
Ami a testbeszédet illeti, érdemes megfigyelni, hogy a fenti két videóban, amikor énekel, szorongatja a mikrofonállványt. Ez azt jelenti, hogy fél valamitől, szorong. Pontosan így is van az ő esetében is, fél a kudarctól, a lebőgéstől, illetve a rossz kritikáktól. 
https://www.youtube.com/watch?v=CVJ97YpKOQI  4:35-től
Érdemes megfigyelni, hogy mielőtt énekelni kezd, lelkileg még felkészül, mert szüksége van erre. Sokszor észrevehető nála, hogy a hasára teszi a kezét, ez se véletlen amúgy, időnként meg hátra, vagy ide-oda. Ez is annak a jele, hogy zavarban van, köztudott, hogyha az ember nem tudja hová tenni a kezét, akkor annak oka van, méghozzá az, hogy zavarban érzi magát, vagy kellemetlenül. 
https://www.youtube.com/watch?v=M2unyKSn2z4  2:26-tól, illetve 3:16-tól énekel, majd itt közben Liam biztatja, majd a rajongókat is csitítgatja, hogy ne énekeljenek bele, mert ez megzavarhatja Louist. Ő ebben a tudatban volt, viszont nem biztos, hogy megzavarná őt ez, ha csak magára figyel. Ha nem görcsölne ennyire, fele ennyi baja se lenne.
http://www.youtube.com/watch?v=h4QewSqmcjs  0:40-től.
Itt van az, amikor elfelejtette a szöveget. Egy profi ilyenkor elénekel egy másik szöveget és a közönség semmit sem érzékel a bakiból, neki is ezt kellett volna tennie. Ez a rágörcsölése miatt történhetett meg, sőt még jobban ideges lett, amikor bekövetkezett a baj. Kinevették és emiatt még kellemetlennek érezte a helyzetet. 
https://www.youtube.com/watch?v=s8__ZnhupY8  2:06-tól egészen a végéig.
Itt, mintha valami zavarná, vagy mint akinek wécéznie kell. Lehetséges, hogy nem ezekről van szó, csak annyi, hogy rájöhetett valami, és nagyon ideges lett. Nem idegbeteg, hanem nagyon zavarban lett hirtelen valamitől.

Ezer ilyen videót még meg lehetne nézni és ezekből azt lehet leszűrni, hogy eléggé önbizalom hiányos és az nem csak abban mutatkozik meg, hogy a testét takargatja. Illetve innen még az is leszűrhető, hogy fontos neki az emberek véleménye, illetve, hogy milyen véleménnyel vannak róla. Bizonyítani akar. 

Jöjjön a hiperaktivitása, ez már elemzésre került régebben, de most újra. Sokszor van az, hogy nem bír egy helyben megmaradni, ha meg a téma nem érdekli, akkor meg főleg nem. 
http://www.youtube.com/watch?v=OA0x12CTRiU  Ezt a videót érdemes megnézni elejétől a végéig, látszik, hogy nem bír magával. 
Erről bővebben itt.

Bizonyára sokan észrevettétek, hogy mostanra elég sokan utálják, vagy csak kevésbé szeretik őt, nos ennek természetesen meg is van az oka. Röviden annyi, hogy sokan a vicces gyereket látták benne és sokak szerint megváltozott, szomorú és depressziós lett, pedig ez nem igaz. Az érzékeny, törékeny, sebezhető énjét akkoriban azzal leplezni, hogy mindenből viccet csinál, az igazi énjét a világért sem akarta megmutatni, viszont ezt így évekig nem lehet csinálni. Könnyen belefásulhat az ember, és nos vele ez történt és inkább próbál önmaga lenni, de az emberek nem fogadják el, és ezért nagyon sokan elpártoltak tőle. Harryvel már nem azért nem barátok, mert a modest megtiltotta nekik, illetve nem is a Larry shipperek miatt. Nyilván történt valami közöttük, amit pontosan csak ők tudnak. Érdekes észrevétel azonban, hogy 2012 végén Harry és Zayn valamin nagyon összevesztek, azt senki sem tudja min, csak ők. Utána érdekes módon Louis többet lógott Zaynnel, mint Harryvel. Lényeg, hogy ez Louist megviselte, hogy elvesztett egy számára fontos barátot, akkor megvolt neki az az ember, akiben megbízhat, akinek megnyílhat, de elveszett, így jelenleg nincs senki olyan neki. Tehát ez is betudható a "változásának". Amúgy ha már a depresszió is szóba esik, talán nyáron lehetett valami baja, lehetséges, hogy akkoriban lett nagyobb az utálkozók száma, és ekkor történhetett az, hogy egyre többen elpártoltak tőle. Ez is megviselte, de azóta kilábalt belőle, és igyekszik visszaszerezni a rajongóit. Be akarja bizonyítani, hogy ő egy értékes ember.

Ha valamivel nem értetek egyet, le lehet írni normálisan kommentben, meg lehet osztani a véleményeteket, akár vitatkozni és érvelni is lehet, de veszekedni és személyeskedni azt nem! 

14 megjegyzés:

 1. Én erre nem is gondoltam, láttam mostanában valamit louisin de nem tudtam mit. Nekem ugyanugy a kedvencem. De akkor Harryvel már egyátalán nem barátok?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szia, mit láttál rajta, meg tudod fogalmazni, hogy értsem is? Mire célzol ezzel?

   Törlés
 2. Nehéz igy megfogalmazni de olyan volt mintha ő nem 100% -osan ő. Vagy Ugye volt az a videó amit végig hülyéskedtek de Louis nem volt annyit benne, nem hülyéskedett anyit... Én 2-3 hete vettem észre. Ugy nem tudom anyira megfogalmazni sorry....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a félmeztelenes videóra gondolsz? Abban persze h nem mert utálja mutogatni a testét, nem tudom miért, azt ne kérdezd.
   Azt mondod h nem 100-as? Mióta figyeled őt/őket?

   Törlés
  2. Nem azt mondtam h 100 as hanem h amit louisrol tudunk spontán...stb. De ezt mostnába nem anyira látszik meg( szerintem) , igen arra a videóra gondolok. És azt h miota vagyok directioner vagy az h mióta kezdtem el ezt észrevenni? Ha arra gondoltál h miota kezdtem el észre venni arra nem tudom a pontos választ ... Ezt nem az egyik percről a másikra vettem észre... De ha szabad megkérdeznem mért érdekel enyire h mióta figyelem őket...stb? (nem bunkoságbol csak kiváncsiság bol)

   Törlés
  3. igazából nem az volt a lényeg, hanem h mióta veszed ezt rajta észre. Akkor most egyetértesz a jellemzéssel? Ha nem, akkor szted mi lehet az oka ennek?

   Törlés
  4. Hát igenis és nem is... Mert egy részben igaz meg minden de nem hiszem h egy kicsitit sem olyan mint az "álarca" ....

   Törlés
  5. én se azt mondtam h egy kicsit se olyan, hanem h rájátszott, de most már annyira nem szerencsére. Remélem érted

   Törlés
 3. Szia! Mióta nem barátok? Már egyáltalán nem?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ha figyelnéd őket, akkor tudnád. Mióta vagy directioner?

   Törlés
 4. te se ismered őt azt se tudod mi a valódi ok...

  VálaszTörlés
 5. Én ezt nem értem..Teljesen normális az hogy már kevesebbet hülyéskedik.Felnőtt ember.Ti se gondoltátok komolyan hogy élete végéig úgy fog viselkedni mint egy tini!! 22 éves.Van egy komoly kapcsolata.Ezek hatással vannak rá.Az hogy az évek alatt rájött hogy nem lehet mindent megosztani az emberekkel ez normalis. Van magánélete mint minden más embernek.Titkai is vannak ami szintén normális hogy mi nem tudjuk ezeket. Ő IS EMBER. A horoszkóp pedig egy olyan dolog amiben nem hiszek.Ne egy elmezavaros ember akarja nekem elmondani hogy mi fog velem történni.Azt majd a jó Isten eldönti.Köszönöm. Az hogy nem olyan aktív mint a többiek az nem jelenti azt hogy beteg.Lehet hogy az, mert nem ismerjük.De ha ezt ő nem közölte velünk az azért van mert semmi közünk hozzá. Szerintem a turné miatt van.Hiszen alig van szabadnapjuk.És ez lelkileg is megterheli őket.Most mondhatjátok azt hogy akkor a többi fiú miért nem ennyire fáradt...Mindenki más.Valaki fáradékonyabb valaki nem.Én nem belekötni akarok a cikkbe. Csak leirtam a véleményem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ha rendesen elolvastad volna az egészet, akkor rájöhettél volna hogy itt senki az égvilágon nem akarja azt h folyton hülyéskedjen, sőt ez is elemzésre került hogy miért tette és senki sem akarja azt. Mi ezt az énjét jobban szeretjük, csak arra akartuk felnyitni a szemeteket, hogy igen is túl sokat vállal, és meg akar felelni mindenkinek, azt akarja, hogy mindenki szeresse. Alig jut magára idő. Ebben a hosszú pihenő időben is focizik egy profi csapatban. Igaz, ez nem került elemzésre, de akkor leírom ide. Az is rontja az önbecsülését, hogy ez a bajnokság túl erős neki, alig ért labdába, ha passzoltak neki, akkor is elvették tőle. Kudarcként éli meg, és akkor is így van, ha nem fogja a világ orrára kötni, sőt még lehet h a családjának se mondja el, hogy milyen pocsékul sikerült a meccse, ő többet várt volna magától. Látszik, nézd meg a meccses videójat, sokszor el volt keseredve, sőt már a fáradságtól is majd össze esett. Mi csak azt akarjuk, hogy pihenjen és adja önmagát és ne akarjon mindenkinek megfelelni, mert lehetetlen. Senkinek sem sikerült eddig, akkor neki miért sikerülne. Lazítson, az jót fog tenni, ez a sok feszengés meg nem vezet sok jóhoz. Remélem érted mit akarok ezzel mondani.

   Törlés